Wednesday, January 31, 2007

5 minuts a les fosques

El día 1 de Febrero de 19:55 a 20:00 se propone a pagar todas lasluces para dar un respiro al planeta (la propuesta proviene de Francia). Sila respuesta es masiva, el ahorro energético puede ser brutal.Nada mas 5 minutos, y a ver que pasa.
Si , si ya se que estaremos 5 minutos a oscuras y con cara de tontos, perorecordad que internet tiene mucha fuerza y podemos hacer algo grande. Pasad la noticia...es a través de estas iniciativas como podemos demostrar queaun tenemos fuerza y podemos hacer algo para demostrar a los cabronazos quetienen el poder, que seguimos siendo nosotros los soberanos del sistema, yno unos pasivos alceñiques a los que moldear a su antojo.

Tuesday, January 30, 2007

Posats a recordar: la meva tardor


Eus aqui en primer lloc el rei de la fetsa, un reig com aquells per recordar. Disfruteu amb l'assortit de ceps, rovellons i rossinyols. Per llepars'en els dits.



















Friday, January 26, 2007

Jornades de pesca d'estiu

Va ser un estiu de vent fort però amb l'entrada del Setembre varem poder fer les primeres sortides de pesca. Espectacular. En Pep és realment un crac en el tema i pràcticament mai torna a port sense unes bones captures. Observeu aquest Bonítol, va ser realment molt bo bobo!





Wednesday, January 24, 2007

Una de castanyada - nit de la por

Una de les nits més magiques de l'any diguin el que diguin. Qui és el personatge? On es troba el personatge? Una pista: allà on viu la gent pobre del lloc on viure a Catalunya és més car. Premi= un cubata on vulguis

Tuesday, January 23, 2007

PER FI

Per fi aquell típic mapa tan esperat per molta gent. Neu a tot arreu i a dojo. Pels que estigueu a l'altra banda de l'atlàntic només dirvos que tingueu un bon estiu!!

Sunday, January 21, 2007

unes quantes mes de plata...o d'or!!





























Wednesday, January 17, 2007

ARRIBA L'HIVERN

Es confirmen els canvis importants Els mapes cada vegada son més clars respecte a una entrada important d´aire fred la setmana vinent. A partir de diumenge les temperatures començaran a baixar i ho faran d´una forma important a partir de dilluns. Els mapes de diferents centres de predicicó mundial assenyalen a data de dimarts dia 16 de gener, la presència d´una depresió entre Balears i Catalunya entre dimarts i dimecres dies 23-24 i un important embossament d´aire fred a tots nivells de l´atmosfera. De confirmar-se aquests mapes la propera setmana podem tenir nevades generals arreu de Catalunya, no descartant-se fins i tot ben aprop del litoral. El fred serà intens i rigurós la propera setmana.

Tuesday, January 16, 2007

quan el record...



Avui el dia s'ha llevat gris a Manlleu. A vegades la vida és molt injusta per alguns, però el seu pas per ella no és en va, segur. Quan el dia és gris i la boira segueix baixa, quan la tristor inunda el carrers. Quan molta gent et recordarà segur, per sempre més.

Monday, January 15, 2007

segueixen les fotos de les noces de plata de l'antonio!!!!



























Saturday, January 13, 2007














Friday, January 12, 2007




aquesta no té pèrdua


Trobeu el doble significat a la foto.










Thursday, January 11, 2007

Molt aviat....les fotos de les noces de plata més espectaculars, amb la gent més espectacular!!


Animals!! Us pensàveu que ja ho havíeu vist tot? Que la vida ja no us podia deparar cap sorpresa? Doncs no amics meus. Dissabte passat es varen celebrar unes noces de plata que donaran molt de què parlar. Molt aviat, a Ferdyland podreu disfrutar, doblar-vos la cara de riure i fer algun dancing si s'escau amb unes fotos que mai, mai, mai ningú podrà oblidar!

Monday, January 08, 2007

Més fotos de Brasil
















Quan érem a Parati varem trobar-nos una race de piragües que feia la ruta des de Rio de Janeiro fins al propi Parati. Tres dies sobre el mar, amb boira, mal temps, humitat i poc menjar. El que porta la jaqueta vermella era espanyol: Aurelio! Aurelio! cridavem extasiats. Aqui va començar la segona etapa del viatge direcció Cabo Frío. Platges de sorra blanca i calor, molta calor.

Tuesday, January 02, 2007

Unes quantes més de fi d'any







Eus aquí unes quantes fotos més del conjunt que va conformar e






























l meu fi d'any. En primer lloc un sopar auster, curt i divertit amb la niña de poltergeist on la caipirinha corregué com l'aigua. Posteriorment una incursió en local heavy punky o anomena'l com vulgui's...força divertit sens dubte. Més tard una visita als voladors, però a primera hora una mica poca gent. Més tard em tocà treballar, al Morter Espai Celebracions on vam triomfar i també rebentar bafles ( ai si se n'entera en Gargai). Com que ja era tard i no volia pagar entrada a la Macrofesta del Foment decidirem anar a veure els amics de la Cabina on acabarem la festa o començarem el matí. Això fou tot. Només desitjar-vos que aquest 2007 sigui un xic millor que l'anterior per vosaltres.