Saturday, March 31, 2007

Oi


Chelsea - Barça 1-2 (Segon Gol, Etoo)

El meu professor de Fonaments de la Comunicació digital em deia que ell, fa uns quants anys va deixar de banda el futbol perquè no entenia com 11 homes estúpids podien empaitar una pilota durant noranta minuts. Jo ara li responc: quins estúpids tan feliços que som!!

Wednesday, March 28, 2007

TOTS ELS PROMOTORS SÓN UNS USURERS MENYS AQUEST

Un promotor causa desconcert al vendre pisos a preu de cost
• Les vivendes, que no superen els 88.000 euros, estan situades a Fuenlabrada
• Altres immobles de la mateixa zona de l'extraradi de Madrid costen cinc cops més

José Moreno,exmilitant antifranquista i exregidor i ara promotor urbanístic.



José Moreno, que ostenta el rècord Guinness de cocido més gran del món (30.000 racions), és un pouaire d'antiga militància maoista que ara es dedica a la promoció immobiliària. A Fuenlabrada, una localitat de l'extraradi madrileny, és també un dels personatges més sol.licitats pels seus prop de 200.000 habitants. El seu telèfon mòbil emet aquests dies un so constant i cada cinc minuts s'acosten a la urbanització que acaba de finalitzar persones interessades que sempre li formulen la mateixa pregunta. "He sentit que aquí es venen pisos de 80.000 euros --li diuen--. ¿Encara en queda algun de lliure?". Moreno posa llavors cara de circumstàncies i respon: "Tots estan venuts. Però apunti el número de la cooperativa que ha aixecat això. Pot ser que aviat tornem a construir".En un moment en el qual es fa una puntada a terra i es descobreix un nou escàndol urbanístic i en què la vivenda apareix sempre a dalt de tot de la llista de les principals preocupacions dels ciutadans, no és difícil veure Moreno com una espècie de Robin Hood del totxo: algú amb una manera de procedir que deixa en evidència tot el sistema immobiliari. Les 402 vivendes que ha construït davant de l'Hospital de Fuenlabrada --amb tres habitacions, garatge, traster, aire condicionat i fins i tot una piscina comunitària-- s'han venut a un preu que oscil.la entre els 82.000 i els 88.000 euros, mentre que els pisos amb unes característiques idèntiques i a la mateixa zona han estat adquirits per una quantitat cinc vegades superior. "Ho hem venut tot a preu de cost", assegura.

Wednesday, March 21, 2007

Eugenio - Ortopedias Fernandez

Tuesday, March 20, 2007

En Mari dels bars



L'home més feliç de Manlleu amb en Sala de fons que tindrà aviat a la Gift al seu costat després de setmanes lluny, lluny, lluny, a Thailandia. Ens veeim diumenge a la calçotada companys.

Friday, March 16, 2007

NOTIFERDY-3

Avui- Aquesta nit l'Ignasi Miralpeix fa 27 anys i sense que ell ho sàpiga n'hi hem preparat una de bona. Només us dic que he tornat a agafar la guitarra i amb sa germana interpretarem una de les canços que ha fet història. Tot això al Russi d'aquí una estona. Felicitats Nazi!

No sé quan- El nostre amic Arisdot ( Dídac) a redefinit i redissenyat el blog. A vere si ens continues deleitant amb els teus comentaris. La comunitat bloguera t'estava esperant xaval.
www.bonitodiapara.blogspot.com

Wednesday, March 14, 2007

Ai la mare!

Quina colla de bandarres que som els osonencs! Quina fauna. Aquí, apretats entre muntanyes en una vall ens entumeix el cervell durant nou mesos i durant tres la calor no ens deixa pensar...Què collons hi veuen els de fora aquí...no, si a mi perquè m'agrada la boira, però per lo altre: que si ls pubilles són totes unes reservades, que si el 50% de la població són una animals i l'altre 50% no surten ni de casa. Si ens queixem dels àrabs però hi ha molta gent d'aquí que no els arriben ni a la sola de la sabata! A vere canalla! A vere si deixeu sortir una mica les nòvies perquè en puguem gaudir una mica tots, no? Quina comarca! Fixeu-vos-hi bé: a Sant Hipòlit els Punks, a Vic el pijos, al Lluçanès els heavys, a Manlleu els delinqüents, a Roda els raros, a Sant Julia els skins, a Torelló les noies més guapes i a Osona Sud ( Taradell, Tona..etc) els anats de l'olla...els que mai acaben la festa! Per donar i per vendre. Però no diuen que la riquesa rau en la diversitat? Segur que per això no quedem, eh? Ei gent: que ens convé sortir una mica, o no? A vere si demanem aquest Consell Comarcal que tenim, que a part de gastar en oficines i estaments que ningú sap perquè serveixen, a vere si ens subvenciona un viatge a cada osonoenc fora d'aquest cony de comarca. Si només cal allunyar-se 60 kilòmetres d'aqui per adonar-se de que som especials. I tan especials! Si en el fons com ens estimem a nosaltres mateixos! Ai la mare!!

Kartanyak connection




Ja pots anar fumant que mai acbaràs de cremar-te totes les neurones malparit! Que bé que ens ho hem passat, que bé que ens ho pssem i més que ho farem...

Alejandro connection



Mi amigo Alejandro celebrando el gol del Madrid el pasado Sabado. Que feliz que eres, casi tanto como yo bandarra!

Tuesday, March 13, 2007

La vida del manobre



Al matí i fent una mica de Barbacoa amb sardines, butifarra, butifarra negra...pa torrat! Això és la rutina dels paletes a Manlleu. Llevar-se cada dia a les 7 del matí i estar treabllant fins les 7 de la tarda. Sota temperatures de 0 graus a l'hivern i 38 a l'estiu. Treballar i treballar, i el finde buidar els bars de Manlleu de birres. A topeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Monday, March 12, 2007

El dijous de jazz als voladors











Fa un parell de mesos varem poder disfrutar d'una càlida nit de jazz als voladors amb en Creus, en Marcelí i en noseki. Però va estar bé, sempres és agradable que l'oferta musical comarquera varii una mica i el President és una de les persones que procura més per aquest fet. Endavant president!!

Thursday, March 08, 2007

L'annikis torna a Brasil











Va arribar després de molts mesos lluny, però més a prop que mai. I tan aviat com va arribar es va despedir de tots els que volem estar porp teu. Però com que no passaran mes de 6 mesos fins que ens tornem a trobar, per mi més que una espera trista, es una espera al ritme de la samba i el fogo. Mentrestant cuida els animals del bosquet que són molts i que tenen por. Ei, veus la llum? ¡¡Com torna a brillar el cel de Brasil des de que tornes a ser allà...!!

NOTIFERDY-2


DEMÀ- Demà ja som divendres i com qui no vol la cosa: faves tendres!! La gent de la comarca seguirà movent-se erràticament pels Bars de Manlleu i la comarca d'Osona. Una lluita eterna entre el Dvd de cas i la cervesa i els cubates del bar: entre els amics i la nòvia. Els que su trobeu en qualsevol de les dues situacions crideu ben fort a vere si algu us he sent des de molt lluny i sus endú a passejar pel gun lloc ben diferent i ben llunyà.
FA UNS QUANTS DIES- En Ricard Guillaumes de l'antiga carnisseria fa uns dies que va marxar a Austràlia de vacances, seguint l'estela que han anat deixat mítics del No Cardar Res com l'Ignasi Miralpeix i en PepMaria Costa. Des d'aquí desitjar-li que li vagi tot molt bé.
AVUI EN DIA- En Jordi Pujades segueix enamorat com mai de la Marta. M'encanta que la Moreta rebossi amor. Si senyor: feu la pau i no la guerra!
SEMPRE-Que guai que és l'amor no? Bon cap de setmana amics!!!

Wednesday, March 07, 2007

NOTIFERDY -volum 1

CADA DIA----Segueixen edificant edificis de tres plantes al barri de Gràcia de Manlleu, trencant amb l'estètica de barri que s'havia mantingut fins fa poc, doncs només es permetia edificar dos pisos. A més m'han tapat el Poquí i el paisatge antigament nevat que veia des de la meva finestra.

CADA DIA----El pla urbanístic que preveu edificar 900 vivendes dins el terme municipal del nostre poble segueix endevant. Serem uns 5000 habitants més a Manlleu. Què hi guanyem els manlleuencs? Diuen que un pont, que de fet només servirà per fer més fluid un tràfic més congestionat per culpa d'aquests nous 5000 habitants de Barna. Carai, pensava que ERC tenia tendències ecologistes. I llavors en diuen als joves perquè no ens agrada ser polítics!!

AHIR/DEMÀ---Ja que estem urbanístics, fa pocs dies que vam dir adéu a la cantonada més mítica de Manlleu, Ca la Xina. A que no endevineu què hi faran? 80 pisos més. Jo si fos d'ells llargava a viure a les Maldives per sempre més. Que treballin els dels 80 pisos!! Mentrestant el tabac el podeu comprar a l'estanc també mític del Delaris.

Monday, March 05, 2007

Un escrit del canvi climàtic







Aquest hivern s'ha presentat com un dels més calurosos dels que tots hem pogut arribar a viure mai. Aquest cap de setmana, en la celebració de la matança del porc per part dels pescallun
es en una casa de pagès vàrem poder gaudir d'una tarda de màniga curta fens ben entrat el vespre ( el gudai feia 160 kilos, la mare quel va parir). És típic sentir els mateixos energúmens de sempre dient que aquestes temperatures són causa de cicles totalment normals però les ments àvides de coneixement s'adonarant que no és normal anar amb samarreta a principis de març a no ser que t'hagis drinkat mitja empolla de vodka a Sant Hilari. Nens, falta poc perquè tot es converteixi en semidesert, i sé que molts de voaltresesteu d'acord amb mi. L'enquesta setmanal de Ferdyland així ho demostra. També ho demsotren les fotografies fetes a principi de Gener a l'Estartit i a Calella de Palafrugell on les temperatures arribaren fins a 22 graus EXCEPCIONAL.

El perquè de tot plegat

Ja fa dies que no publico, però estic segur que entendreu aquesta pausa ¨per qüestions humanitàries, havia d'alliberar-me de l'ordinador algunes tardes doncs la meva feina matinal es basa en mirar una pantalla durant set hores seguides. Mmmm, penseu que haurà servit per recopilar noves informacions que segur que us interesserant. També haurà servit per presentar el Nou Notiferdyland, de publicació setmanal i on us podreu assebentar de les notícies més fresques d'allò que us envolta. Una gran abraçada amics!!