Thursday, August 23, 2007

Paul Potts

A vegades la vida té cops amagats, bons cops amagats...

Thursday, August 09, 2007

En Xet i la Regine s'en van a viure a Brasil

Fa poc menys d'un mes, en Xet m'explicava que havia decidit anar a viure a un dels països més bells del món: Brasil. Un trencament absolut amb el que es dedicava per anar al pais de la samba i la capoeira a buscar-se la vida amb idees noves i fresques. I aquí el tenim: amb el primer album fotogràfic de la intrèpida parella que sembla que han trobat el primer racó per fer el niuet. El buggie que no falti!!! Molta sort gent, esperem més notícies vostres aviat!!






















































Canoa Quebrada

Havia sentit a parlar vagament d'aquest indret...gent que havia estat a nord de Brasil explicava que era un lloc per perdre's-hi i no trobar-se mai més. Després de rebre les fotos d'en Xet crec que aquest és un lloc de somni, com aquells en els que pensem quan ens només tenim ganes de fotre el camp i oblidar els nostres problemes de cada dia. Xet: disfruta per nosaltres aquest lloc tan maravellós!!!



































El capvespre

Un dels millors moments del dia, el que a Catalunya coneixem co les hores bruixes. Creuant l'Atlàntic podem trobar paissatges tan bells com aquest quan el sol despedeix el dia, quan la lluna comença a treure el nas per celebrar la nit...









EL SALTIMBANQUI DE BRASIL

Quina manera més entretinguda de matar el temps quan el tens tot lliure. Salts i brinks d'en xec sobre la sorra blanca de Canoa Quebrada i el vent que mai no para de bufar ( diuen que són les sirenes que canten i bufen als joves catalans que van a la regió).