Saturday, December 22, 2007

Fa uns quants anys







Tuesday, December 18, 2007

Papua I love You

Després de dos dies de viatge passant per Frankfurt, Tokio i Australia, l'Anna i l'Albert ja són a Papúa Nova GUinea: la porta als mars del sud, la porta al paradis, el meu proxim destí.

Friday, December 14, 2007

Canvi important en el temps


Després de tres mesos sencers de no saber què és l'aigua caiguda del cel, s'albiren canvis molt importants en el temps durant el pròxim cap de setmana. Seguirem amb la mateixa tònica de temperatures, però amb una gran diferència, ja que aquestes es veuran regades per precipitacions de llevant. I ja sabeu amics: aigua i fred què vol dir: Neu ( que no a pendre pel sac!) Dissabte poster comencem a veure els primers flocs. Aquells troneres habituals seràn els primers de disfrutar de la nevada, que segurament que amb el seu estat etílic elevat podràn disfrutar d'un espectacle per la vista i els sentits, especialment aquells a qui els parin els mossos o que tinguin alguna relliscada amb el cotxe ( i que sentits que estaran aleshores!). Diumenge a la tarda les precipitacions poden afluixar, però no us refieu de la situació ja que dilluns una borrasca d'aquelles que no volen marxar s'instalarà sobre les Balers, amb la contínua aportació d'aire gelat de Rússia ( moment propici per enamorar-se, neu i aires russos amb amor!). Aquesta situació es prolongarà ben bé fins diumenge migdia quan la cota començarà a pujar degut als vents de xaloc que començaran a entrar per l'oest. Però fins aleshores e spoden haver acumulat gruixos bastant destacables de neu. Amics ha arribat l'hivern, l'hivern de veritat i només ens queda disfrutar-lo.

Wednesday, December 12, 2007

Gargai absorbit per la musica

Ans de tu Gargai! Quinfores fet undarruga gastrot. Duc de Gurlois i de Kartanyà, virrei de gastròpode, ànima en pena. Callàtbufera.

Monday, December 10, 2007


Tuesday, December 04, 2007

Notiferdy - 7

Avui - Entrats ja a l'hivern comencen a arribar aquelles dates en que tipicament es començava a esquiar. Avui en dia però la temporada d'esquí comença a finals de gener de mitjana, a no ser que siguis un amant de la neu artificial i de poca qualitat ja que en aquest cas farà tres setmanes que baixaràs per les llengües de neu de les estacions catalanes. El més curiós del cas es que s'anuncien gruixos de fins a 50 centímetres de neu pols a moltes d'elles sense que hagi nevat ni un sol cop. Per l'amor de Déu, a qui voleu enganyar bandarres? ¿als dos milions de pixapins que pujaràn a les pistes aquest pont de la puríssima?
Dimecres - Tal com anunciàvem fa unes dies Animus sortim de bolo el dimecres al vesprea Can Coma, el local més emblemàtic del Lluçanès. Ha estat complicat no coincidir amb la festa del foment de Manlleu, però us asseguro que val la pena anar-hi algun dia a veure com les gasten el lluçanesos.
D'aqui quinze dies - Nadal: menjar, menjar, menjar i més menjar; en aquest cas siq ue no pots triar. Però ai ca! El que no vulgui comprar que no ho fagi i tampoc el que no ho vulgui celebrar, doncs a fer tot això ningú l'obligarà.
Ahir - A les dictadures mundials se'ls ha fet un nus a l'estómac en veure com Chàvez perdia el referèndum per convertir Venezuela en una dictadura. Populisme barat per la poca democràcia que encara queda al país ha estat derrotats. Els veneçolans han vist que allò es trasformaria en Cuba 2 i han dit ¡passo del rollo! Normal, no?

El local de Torello


Pels volts de l'any 2002 es va acondicionar un local a les afores de Torello primerament amb la intencio de local d'assaig, però posteriorment utilitzat per fer-hi algunes fetses i reunions amb els colegues, que en aquella època teníem uns 22 anys.

A casa en Guillem


Recordant aquelles vetllades un copa acabada una nit amb les cames i els peus rebentats. L'antic pis d'en Guillem a Taradell on la manta estampada amb l'Om va ser testimoni d'un munt d'històries.