Thursday, February 28, 2008

El xiste d'en Quico

Wednesday, February 27, 2008

En Quico de Manlleu explica un xiste ( fragment,...d'aquí uns dies: més!)

Tuesday, February 26, 2008

American Beauty


Ahir al vespre estava mirant una d'aquelles películes que a vegades et queden al tinter, sense haver vist mai tot i sentir que valen la pena. American Beauty és una de les películes que més m'ha sorprès de les que he vist. El retrat d'una família actual, casa amb jardí, una filla i una dona que dóna més valor als gerros de casa seu que a ella mateixa, un marit trist i pel dia a dia ( per no fer res del que ell desitja). Una manera de viure dissolta per la rutina on ja tot és gris i res sembla brillar. Perquè, fixeu-vos si més no en què és el que ens passa a tots. Quines són les coses a què donem importància. Quines són les coses que realment ens fan feliços. Perquè ens aixequem cada matí i seguim endavant amb més o menys ganes de viure? Cada peça del puzzle que va formant el nostre record, la nostra vida, no són sinó petites coses a què mai donem importància i que ens envolten. Tal com diuen dos dels protagonistes de la película, tot és tan ple de bellesa que és impossible contenir-la dins el nostre propi cor. Al moment de morir apareixen aquells petits instants que mai s'obliden: aquella abraçada d'aquelles persones que tan has estimat i que ja fa temps van marxar, aquell primer petó a la calor d'una nit d'estiu, el desig de tornar a veure algú que és lluny, riure amb els amics.... En el fons només desitgem sentir, agafar-nos tan fort a allò que estimem i convertir tota la merda d'aquest món en aquests petits instants que ens omplen, que ens fan viure.

Monday, February 25, 2008

Els sopars dels divendres

Entrecot, peus de porc, pa amb tomàquet i embotits de la terra, pop a la gallega, cochinillo rostit, amanides, catalanes...etc. Els divendres són dia de bon menjar. És aquell moment més alegre de la setmana, després de deixar enrere cinc dies de treball intens ( o de perro intents, segons es miri). Aquí teniu un recull de fotografies dels àpats duts a terme, de les grans bufs dels aqui presents ja nom´s en queden un munt d'ossos i de pelleringues de greix. ( Ah! També surt en Dordal fent de les seves... es que feia dies que no parlava d'ell!












Saturday, February 23, 2008































Thursday, February 21, 2008

Dictadores del mundo

Monday, February 18, 2008

El Poder de tu Voz

Wednesday, February 13, 2008

Relaxeu-vos

Starky, hatx i les lluminetes de colors



Escataclinc, escataclinc, escataclinc. Fixeu-vos-hi nens: aquestes màquines són com les noies de la comarca; t'hi pots gastar tota la pasta que vulguis però mai no toquen....

Monday, February 11, 2008

Polònia - Pizarro Power

Aquest en Carles Latre és impressionant. El nostre país no havia conegut mai un imitador com aquest. "Mari", aprent-ne.

Un diumenge qualsevol: pesca amb en Pep













Aquí podeu observar un recull de fotografies d'un dels diumenges de sortida de pesca a la costa, des de l'Escala i pertot el golf de Roses. Tal com diu en Pep, això si que no es paga amb diners.







Saturday, February 09, 2008

En Jusepmaria i lacol

Kebé kansup asem

Friday, February 08, 2008

Carn-saval. ( Les fotos...)
















Carnaval fotos Vol.III
















Monday, February 04, 2008

Benvinguts a Carnaval de Terra Endins 2008
















Fotos Carnaval vol.1












Aqui podeu contemplar les primeres fotos preses el dissabte passat al carnaval mé spotent de Catalunya. Aquest any, la temàtica de la nostra carrossa va ser La Sagrada Família i el futur pas del tren de l'Ave per sota seu. Una carrossa molt elaborada i amenitzada per dos dels dj's més potents de la comarca.



10 ANYS DE PESCALLUNES!!! (Terra endins 2008)




Saturday, February 02, 2008

Fenomenus