Monday, April 28, 2008

Ruta de primavera en 4X4

Quantes paraules farien falta per explicar les sensacions de la ruta en 4X4. L'última amb el Toyota d'en Gargall doncs avui li ha dit adéu pers sempre. Al seu cotxe i a aquell dia tan fantàstic va dedicat aquest tribut fotogràfic.

Els 5 magnífics! El que sí que ens falta és una mica de color, no? Bé.. en Kartanyak ho té difícil, com cada any!











Quin contrast entre les dues imatges. Semba difícil entendre que les dues foren preses el ateix dia. La primera, plasmant el reviscolament del bosc després de les pluges del útlims dies ( boscos de les GUilleries). La fotografia de sota, paradigma de la sequera tan extrema que hem viscut l'últim any (panta de susqueda).


Sunday, April 27, 2008

In memoriam of Jazz

This is Jason ( Jazz for friend) enjoying his freetime!





Friday, April 25, 2008

Felicitats Sani!!


Wednesday, April 23, 2008

Sant Gordi creu vermella , el mag sota el corvall

Bon santjordi sigueu on sigueu

Monday, April 21, 2008

Festa al Serdà ( o l'adéu en un capvespre de primavera de la Núira i en Garolera)

Just quan els sol començava a caure, el primers integrants de la gran vetllada arribaren al bressol d'un dels grans arquitectes catalans: la casa on va néixer Ildefons Serdà. Una nit de concerts, bon menjar i beure i música d'allò més encantadora els esperaven. Un conjur de forces i energia positiva per despedir a una de les parelles més populars d'Osona Nord: en Gerard i la Nuria. En aquella nit doncs digueren adéu, no pas un adéu per sempre sinó un adéu fins aviat! Ai Nuria i Gerard, prepareu llençols ben blancs doncs a Nova York volem fer estralls!!!
En xon sempre vigila

Pujades i Macarroni

ala! a seguir ballant i cantant! sort que inetrnet no se'l miren gaire les perruqueres....













Thursday, April 17, 2008


Wednesday, April 16, 2008


























Tuesday, April 15, 2008




Kartanyack in action

Lo Kartanyà en ple apogeu a la festa de despedida d'en Garo i la Nuria, on les perruques es barrejaven amb les melenes rosses i el gel corria deperdigat per la sala
















Wednesday, April 09, 2008

Les fotos prohibides de la festa...molt aviat a: Ferdyland!


Tuesday, April 08, 2008

Torna la pesca de la tonyina.


Després d'un any on han fet el trajecte habitual entre l'oceà atlàntic i el mediterrani les tonyies tornen a ocupar la costa catalana. Diumenge passat comprovàrem com el Mediterrani encara és un mar ple de vida. Vàrem avistar més d'una desena de dofins i una balena (catxalot), això tan sols a unes tres-cinc milles de l'escala. Aquest exemplar de la fotografia pesa uns 40 kilos, és una cria. A la fotografia del mig podeu veure com s'observa un banc de tonyies que estan menjant prop de la superfície.





Monday, April 07, 2008

Cap de setmana de Xon i platja


Per fi tornen els caps de setmana a la costa de l'empordanet.En Pau, en Xon, aquest estiu l'Ignasi, en Gunfri que no pot venir, la pesca en Pep, el Coreanos, el Vainilla, el kayac, les fromigues, Calella, havaneres, guitarra, son, set, calor, els ullastres, l'aire de les ampolles, el glu glu mentre t'enfonses, el cabrio, les bugambilies, la festa .... tot comença aqui xetes.