Tuesday, July 29, 2008

One of the most interesting sights of Catalonia







Saturday, July 26, 2008


Aquesta nit els Animus s'en van de Bolo al Lluçanès, ens trobareu a Can Coma a partir de les 12 de la nit.

Wednesday, July 23, 2008

En Pau i la seva barca

Nens, prepareu-vos per flipar quan pujeu a aquesta neumàtica semirígida. Velocitat maxima 60 nusos poc mé de 100 km per hora per damunt de l'aigua.

Sunday, July 20, 2008

Cau la lluna per segona vegada aquest estiu, com la vida mateixa a vegades és plena i a vegades és buida. A vegades és només necessari saber veure el que il.lumina, i com el riu quan passa escoltar el que ens diu. Cada petjada a la sorra pot donar sentit al que tu vius. Mira la lluna altra volta aquest estiu, per tercera vegada per últim cop consecutiu.

Tuesday, July 15, 2008

Ferdyland de vacances...

Hem tancat uns dies per vacances, estem amb en Josep Maria al baix emporda, entre caletes i barquetes. També hi ha l'ignasi currant...si, si, ho heu entès bé...currant!

Friday, July 04, 2008

Tinc l'honor de Conèixer els ducs de Riquelme i de Solà

Thursday, July 03, 2008




Tuesday, July 01, 2008

Torna el barkeru de Tamaraka

Després d'un llarg viatge remant des de les Canàries, ha arribat sense dutxar-se ni cambiar-se els calçotets l'Ignasi Miralpeix a la platja de Tamariu. Per portar les nenes amb les barques i observar el tangues més increibles de l'estiu 2008. Si teniu una barca a Tamariu, allà el trobareu, disposat a portar-vos mar endins dia i nit, ell és l'ik!