Friday, October 31, 2008

Aquesta Castanyada DJ:BOB al Santuari: per cagar-se de por!!!!!!!


Wednesday, October 29, 2008

L'hivern també arriba sobre el mar

Després de patir un estrés quasi ininterromput durant més de 4 mesos, la costa catalana recupera aquella tranquilitat perduda a prinicpis de segle. Els carrers dels seus petits pobles tornen a resiprar calma i la vida recupera el seu ritme perdut.





Tuesday, October 28, 2008

En garrell ja viu sol

En aquesta vida tothom ha de fer un pas en algun moment o altre i independitzar-se, costi el que costi. Doncs per mi ha arribat l moment definitiu.

Caçadors de bolets

Crònica d'una bona temporada: després d'un inci un pèl insípid pel que fa a les troballes de bolets, la temporada es consolida com una de les millors dels últims anys. Les temepratures no van ser excessivament altes aquest estiu, i el terra del bosc s'ha pogut mantenir fresc i humit, fet que ha propiciat diferents florides de fongs al llarg d'aquest final d'estiu i tardor. Els primers ceps es varen poder començar a trobar a finals d'agost a certes parts del pirineu i catalunya central, tot i que aquest, no serà recordada com una de les millors temporades pel boletus edulis. Sorprenetment els primers rovellons i pinenques no van trigar a sortir i pel setembre ja podiem collir els primers rovellons en indrets de la comarca d'osona i la resta de catalunya central. Increiblement els bolets no van tardar en desaparèxier de les parts més altes de les nostres contrades, així que a finals de setembre ja no era profitós fer llarg recorreguts cap al Pirineu buscant els preuats fongs. De fet, no calia. Els primers cistells plens els varem poder baixar a començaments d'octubre. Rovellons, pinenques, bromosa, bromosa blanca, algun cepot perdut i el rei de la temporada: el rossinyol de pi o camagroc com en diuen en alguns llocs. Mai s'havia vist un bosc tan sembrat d'aquest bolet. Un dels més aromàtics i sabrosos, però de difícil digestió. Hem pogut disfrutar d'una bona temporada de rovellons fins fa una setmana i poc més. Ara han desaparegut, però avui ens afecta una borrasca de llevant que deixaraà pluges abundants durant els dos pròxims dies. Així que, amics boletaires i amats del bosc, no us deixeu endur per la decepció de les últimes jornades i prepareu-vos per un dels millors finals de temporada boletaire que pugueu recordar.


Les amigues buberines











Monday, October 20, 2008

Fenomenus: el duet alegret punxa a arbucies en el sentit literal de la paraula.





































Saturday, October 18, 2008

Posa-hi bona cara

A vegades arriba una moment en aquesta vida en que ens preguntem què coi fem aquí i cap on anem. Davant d'aquestes preguntes només ens queda una cosa: posar bona cara.














Què ens està passant?


Monday, October 13, 2008

Llega la nueva sensación de baile: Masia

Thursday, October 09, 2008

Què paixa tius!!!????

Els meu amo és un cabronàs i només em toca les pilotes tirant-me fotos quan estic de festa fent la birra amb els col.legues. I a sobre és pel-roig!!!









Wednesday, October 08, 2008

Imatges de tardor

Perquè sembla que l'estiu hagi passat tan ràpid quan arriba la tardor? Serà potser que tot allò viscut queda enrera i es transforma en un simple record quan el cel anuncia fred i pluja. Quan canviem els sabors del mar pel sabors del bosc. Quan quedar-se a casa és una bona opció si ningú t'espera a fora. Aquí teniu un recull d'imatges que ens ha deixat l'inci de la tardor, preses en diferents indrets de la nostra terra. Que les difruteu.






Tuesday, October 07, 2008