Friday, November 18, 2005

MIra'm bé

Ostres es increible com evoluciona l'estat d'ànim al llarg de la setmana. Els dilluns no hi ha qui t'aguanti, amb les pestanyes angaxades i plenes de lleganyes i una mala hòstia que li partiries la cara al primer cabronàs que et contesta malament. Tot es una merda i penses que la setmana no tirarà endavant ni amb cent personatges com tu. Però així és la vida: després d'un cap de setmana de puta mare bé una dilluns perruns. I tu saps que això es repetix una vegada i una altra i no hi tens res a fer. Només passar-ho i ja està; i es que el dimarts ja es veu tot més clar, com a mínim no els assassinaries amb una serra electricà sinó que ho faries amb una escopeta. Però el teu cervell com a mínim ja pot pensar com una persona normal ( si és que la ment humana pot arribar a ser normal). Ai de nosaltres: qui ha sentit a prlar dels divendres??? FAVES TENDRES!!! Doncs avui ho som, i hi hem arribat després de sufrir com uns putus condemnats i suportar emprenyades i problemes durant mes de 40 hores. Però ja é aqui, les portes de la felicitat absoluta, la llibertat esgarrapada, el món feliç tretzena part, l'orgasme weekenal, el calidoscopi absimal...ui ui ui. Segur que teniu mil paraules per descriure el que penseu d'aquest dia màgic. I és que és que el divendres a la tarda és millor que el dissabte i el diumenge junts. Saps que et queden dos dies per sortir, per fer el perro, per fer l'amor ( ejjeej no us desespereu!!) per fer el que et surti de la titola i sense el consentiment de ningú! Apa ! I allò que t'omple per dintre i ningú sap explicar. Si al final resultarà que de qui estem verdaderament enamorats es del divendres no de les ties....mmmmm. Bueno això ja son paraules majors, eh? Doncs maravellosos habitants de la terra. Només em qeda dir-vos que disfruteu tan com pugueu i res més ( home....també em farien falta més calés). Una abraçada xatus.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Doncs mira penso que tens raó ! estem enamorats dels divendres aquell dia màgic que cualsevol cosa es bona per sortir o celebrar! a mes de que tens per endevant 2 dies als cuals no has de donar explicacions a NINGÚ! LLIBERTAT amics, LLIBERTAT!!!!
Anna

10:58 AM  
Blogger Druida said...

Si, segurament es aixi, llibertat durant dos dies...pero es que potser no som capassos de trobar llibertat, encara que nomes sigui un minut, en qualsevol dia?Come on, la llibertat te la dona la combinacio d'una circumstancia i del teu estat d'anim!!!d'acord, durant aquests dos dies de descans es bastant mes facil que coincideixin les dues coses...pero tambe pot haverhi algun momentet durant la setmana, que no per ser breu val menys.

5:44 PM  
Blogger Ferdy said...

Jo soc capaç de trobar llibertat entre setmana, però es que la llibertat del divendres és especial, vulguis o no, ens agradi o no, perquè sabem que demà no ens reclamarà ningú...NINGÚ!!!!!!!!

7:41 PM  

Post a Comment

<< Home