Monday, November 06, 2006

11:11


Pica pedra cada dia i picapedrer seràs, viatge cada mes i viatger seràs. Fes un viatge a l'any i durant les vacances l'home més feliç del món seràs. Vaig decidir triar les vacances durant el mes de novembre per les següents raons.
En primer, lloc si volia fer tans dies seguits ( 3 setmanes ) només le podia fer en època quan no les vol ningú. En segon lloc vaig descobrir que no era tan mala idea com em pensava, ja que novembre és un més trist, torna la rutina més exasperant, els dies són curts, no fa ni molt fred ni calor...En canvi trencaré amb aquesta tristor per entrar de ple a l'estiu. Saltar d'alegria, retrobar-me després de més d'un any amb ma germana i viure unes vacances a tope amb dos amic de puta mare: una passada total.
La matinada de divendres a dissabte és el gran dia. Aquest cop viatjaré lleuger d'equipatge, quatre calçotets i poca cosa més. L'aventura serà la base del viatge, només tenim el bitllet i prou. I allà imagineu-vos: platges de sorra blanca, unes caipirinhes, unes nenes amb bikini ( si pogués ser amb tanga si us plau) i una mica d'aventura per la selva també. Ja s'acosta. Ja ho tenim aquí. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home