Thursday, February 01, 2007

Em sembla que sí...

Doncs mira, si. Feia dies que no escrivia. Però de tant en tant va bé vomitar una mica. Llàstima d'aquella amargantor que et queda a la boca, com si tinguessis ressaca. Però l'única cosa que tens és alitosi de la merda que et menges cada dia sense adonart'en. Joder! A vegades hi ha qui a sobre em diu que vivim al millor lloc del món. Però que cony saps tu si el més emocionant que has fet es acabar les pelis del teu videoclub. Millor seria que et preguntessis si estas content amb el que fas. I ja ho saps que no. Agafa un puto ganivet i obre't en canal. Allò si que farà pudor. Però com sempre la por et supera, com la majoria de coses en aquest món. I només per intentar ser allò que no has volgut ser mai seguiràs podrin-te per dins. I que t'aprofiti! Segur que estaràs ben acompanyat. Mira poster et diria que canviis de vida. Però estic segur que revolcan-te enmig la teva pròpia merda seras més feliç. I això és el que importa no? Tenir sensació de ser feliç i prou. Donc potser sí. Però això tampoc no t'ho creus nit tu. Quan vals tu? Quan val la teva vida? Quan valen els teus desitjos? Quan val morirte de gust? Tu no vals. Només el que facis val. No vals res.

2 Comments:

Blogger Ferdy said...

Ei, per les possibles confussions que pugui generar el text, només dir-vos que no va adreçat a nimgú. És una mena d'outrospectiva interior/exterior, allò que vulgarment diem cagarse en tot en un moment donat.

4:01 PM  
Blogger Laia said...

Hola cosinet de l´ànima!!! Ja he fet una ullada a la teva pàgina i m´ha agradat molt, t´ho has muntat molt bé ... ja he mirat les fotos, els apartats etc...
En l´últim t´he vist entre pessimista i enrabiat, i vull que sàpigues que sempre que ho vulguis aqui em tens, qualsevol cosa, qualsevol hora, val?? ja saps, on sóc, d´acord??!!! Les cosinetes i les infermeres sempre hi sóm, et queda clar??!!!

Un petonàs!!!!

Laia.

2:06 PM  

Post a Comment

<< Home