Wednesday, March 07, 2007

NOTIFERDY -volum 1

CADA DIA----Segueixen edificant edificis de tres plantes al barri de Gràcia de Manlleu, trencant amb l'estètica de barri que s'havia mantingut fins fa poc, doncs només es permetia edificar dos pisos. A més m'han tapat el Poquí i el paisatge antigament nevat que veia des de la meva finestra.

CADA DIA----El pla urbanístic que preveu edificar 900 vivendes dins el terme municipal del nostre poble segueix endevant. Serem uns 5000 habitants més a Manlleu. Què hi guanyem els manlleuencs? Diuen que un pont, que de fet només servirà per fer més fluid un tràfic més congestionat per culpa d'aquests nous 5000 habitants de Barna. Carai, pensava que ERC tenia tendències ecologistes. I llavors en diuen als joves perquè no ens agrada ser polítics!!

AHIR/DEMÀ---Ja que estem urbanístics, fa pocs dies que vam dir adéu a la cantonada més mítica de Manlleu, Ca la Xina. A que no endevineu què hi faran? 80 pisos més. Jo si fos d'ells llargava a viure a les Maldives per sempre més. Que treballin els dels 80 pisos!! Mentrestant el tabac el podeu comprar a l'estanc també mític del Delaris.

2 Comments:

Blogger Druida said...

Quins collons que tenen...en comptes d'estructurar el creixement d'una manera equilibrada i amb perspectiva, ho fan a saco... S'hauria de tenir una mica de visió de Plana de Vic i veure com collons col·loquem a tots els barcelonins (ja sé que no t'agrada la idea, però a algun lloc o altre s'han de posar). Crec que la gestió del territori a Osona s'hauria de fer conjuntament i no deixar a cada municipi que faci el que lo dongui la gana... Em sap greu que t'hagin tapat la vista...

6:21 PM  
Blogger arisdot said...

No se si a les Maldives será prou lluny al pas que anem.
Tot plegat, diferents pudors, però sempre, en essencia, ens trobem remenant la mateixa merda, diguem-li planificació urbanística, o gestió dels fluxos migratoris, o polítiques socials, o manifestacions a favor de la democracia i contra el xantatge terrorista...
La punyetera realitat es que uns pocs, maneguen tota la resta sempre, això si, en benefici propi o dels amics.
WELCOME TO THE REAL WORLD, i ja ens podem morir tots de fàstic.

11:20 PM  

Post a Comment

<< Home