Friday, May 04, 2007

NOTIFERDY-4

Avui-Avui comença el Festival de Jazz de Vic, sortida amb en Xondas. En Xon va perdre un cavall ( que no de droga) sinó de carreres la setmana passada en una carrera de pura-sangs anglesos. Aquesta noticia com a rèquim pel cavall.

Pròximament-Eleccions municipals a la cantonada. Candidats molt repetitius i personalment em dóna la sensació que són tots clons; o sisgui, que pensen tots el mateix encara que s'amaguin rere diferents partits polítics. Qui és el menys dolent d'ells? Buf, tema complicat, però jo penso que per contra del que diuen alguns, s'ha d'anar a votar, sinó en blanc, i sinó tenir els ous de presentar una forma d'organització política i social millor que la que tenim. No val a ser un rondinaire perpetu.

Fa una week-En Ricard ja va arribar fa 1 setmana del seu tour per terres australs. Morenet i content. Només falta que ens expliqui com li anat el tema sexe que és le més important, o no? Benvingut de nou.

A suara-Comença temporada de casaments i ANIMUS torna a estra al peu del canó. DJ a la carta, al teu gust, per difrutar-lo, llepar-lo i deleitar-te amb la millor música. 627430963-ferran-627376744-pep

0 Comments:

Post a Comment

<< Home