Tuesday, December 04, 2007

Notiferdy - 7

Avui - Entrats ja a l'hivern comencen a arribar aquelles dates en que tipicament es començava a esquiar. Avui en dia però la temporada d'esquí comença a finals de gener de mitjana, a no ser que siguis un amant de la neu artificial i de poca qualitat ja que en aquest cas farà tres setmanes que baixaràs per les llengües de neu de les estacions catalanes. El més curiós del cas es que s'anuncien gruixos de fins a 50 centímetres de neu pols a moltes d'elles sense que hagi nevat ni un sol cop. Per l'amor de Déu, a qui voleu enganyar bandarres? ¿als dos milions de pixapins que pujaràn a les pistes aquest pont de la puríssima?
Dimecres - Tal com anunciàvem fa unes dies Animus sortim de bolo el dimecres al vesprea Can Coma, el local més emblemàtic del Lluçanès. Ha estat complicat no coincidir amb la festa del foment de Manlleu, però us asseguro que val la pena anar-hi algun dia a veure com les gasten el lluçanesos.
D'aqui quinze dies - Nadal: menjar, menjar, menjar i més menjar; en aquest cas siq ue no pots triar. Però ai ca! El que no vulgui comprar que no ho fagi i tampoc el que no ho vulgui celebrar, doncs a fer tot això ningú l'obligarà.
Ahir - A les dictadures mundials se'ls ha fet un nus a l'estómac en veure com Chàvez perdia el referèndum per convertir Venezuela en una dictadura. Populisme barat per la poca democràcia que encara queda al país ha estat derrotats. Els veneçolans han vist que allò es trasformaria en Cuba 2 i han dit ¡passo del rollo! Normal, no?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home