Monday, September 22, 2008

6ena prova de descens dins el campionat de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a Sant Hipòlit de Voltrega ( demà + fotos)

Aquest cap de setmna varem poder gaudir d'un bon espectacle sobre bicicleta de montanya. L'acte, organitzat pel nostra amic Ricard Serrallonga ( Ritxi) i el Culb Ciclista del Voltreganès va ser un èxit d'assitència. Procedents d'arreu de Catalunya i alguna counitat autònoma propera, els participants pogueren gaudir d'un circuit de descens sobre bicileta de montanya de poc més d'un quilòmetre i ple de dificultats que disparava la seva adrenalina. El temps es va comportar i no va fer de les seves, doncs hauria dificultat encara més aquest circuit. A l'arribada els corredors havien de saltar un obstacle per a dos nivells diferents: va ser en aquest punt on algun accident va portar a algun corredor directe cap a l'hospital amb ambulància. L'organització va ser ben reconeguda per tothom: bar amb entrepans i begudes, sonorització amb música i una àmplia zona d'acampada on van unes quantes tendes i autocaravanes passaren la nit. Només ens queda felicitar als organitzadors i especialment monsieur Richard perquè l'any que bé ens tornin a deleitar amb aquest espectacle.


Les carreres varen ser espectaculars, igual que els accidents, que dins la primera jornada varen ser freqüents i en un cas ( eld e la foto) greu. Els salts, però, varen valer la pena.

















0 Comments:

Post a Comment

<< Home