Wednesday, October 03, 2007

Notiferdy - 5

Avui- Dia gris i monòton, un d'aquells dies que hauries preferit que no existís. A vere si plou fort i podem fer una sortideta pels boletets, que de moment disaster total.
A 15 dies - La sister ha decidit plasmar sobre paper oficial el seu amor per L'albert. El dia 12 hi haurà la firma i les celebracions els propers 12 i i el 20. Que siguin per no oblidar!!
D'aqui un meset - Seguint parlant de la sister dir que va tornar definitivament de Brasil i la propera parada i fonda serà ni més ni menys que Papúa Nova Guinea!!
El finde passat - La Festa del Porc i la cervesa: quin desastre de festa! Ajuntament, s'ha de replantejar aquesta festa sèriament. La veritat, els ciutadans n'estem fins als collons de que tot el que es fagi dirigit a nosaltres sigui sempre per vendre coses. Al final tot acaba convertint-se en el mateix, una fireta amb les quatre carpes i stands de venda de productes. Tenim un Oficina de Promoció Econòmica de puta mare a Manlleu, però si us plau, deixeu de muntar les festes de Manlleu! (Pròxim Notiferdy parlaré dels funcionaris, fundacions i cullonaris que expremen els pressupostos poulars!!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home